Over mij

Lotte van 't Leven

Orthomoleculair Voeding & Leefstijlcoach

Over mij

Lotte van 't Leven

Orthomoleculair Voeding & Leefstijlcoach

Over mij

Lotte van 't Leven

Orthomoleculair Voeding & Leefstijlcoach

Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met voeding. Mijn moeder was altijd al bezig met zo puur en onbewerkt mogelijk eten en deelde haar kennis op het gebied van supplementen met mij. Mijn vader had een grote passie voor koken, waardoor ik op jonge leeftijd al in de keuken stond.

Toen ik 15 was, belandde ik in de modellenwereld en werd voeding een belangrijk onderwerp. Plots werd ik me bewust van wat ik op een dag at en moest eten om in shape te zijn én te blijven.

Dit heeft me veel kennis gegeven over gezond afvallen en op gewicht blijven. Nog belangrijker, ik heb geleerd hoe je van gezonde voeding een leefstijl kunt ontwikkelen.

Tijdens de jaren in de keuken heb ik geleerd dat gezond en puur eten heel lekker kan zijn. Naast gezonde producten uitkiezen help ik je graag met het klaarmaken van lekkere gerechten, je moet er namelijk wel van kunnen genieten!

Deze passie leidde mij naar de opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde. Daarnaast heb ik kennis opgedaan over de anatomie & fysiologie, psychosociale invloeden en Pathologie gedurende een gerichte opleiding om naar de oorzaak te kunnen kijken.

Een van de leuke dingen aan voeding en gezondheid vind ik dat je altijd meer kunt blijven leren. Ik blijf mij altijd inzetten om mijn kennis hierin uit te breiden.

Bij Van 'T Leven Advies wil ik jou helpen bij het verlichten van buikklachten, huidklachten en/of een hormonale disbalans. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak, stel ik een persoonlijk plan op en gaan we voor het resultaat: een gezond lichaam én veel energie! 

“Let food be thy medicine, and medicine be thy food. – Hippocrates”

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief!

Mijn werkwijze

Pak gericht je klachten aan. Mijn aanpak omvat drie belangrijke elementen: persoonlijke en betrokken begeleiding gericht op het behalen van doelen, een grondige voedingsanalyse en waar nodig ook een bloedtest om bepaalde disbalansen te achterhalen en supplementen/ voedingsaanpassingen.

1. Huidige situatie

Allereerst zullen we jouw huidige situatie in kaart brengen. We kijken naar de klacht(en) die je ervaart, symptomen en bespreken waar je graag naartoe wilt. Het uiteindelijke resultaat wordt de leidraad.

2. Opzoek naar de oorzaak

Aan de hand van een voeding en leestijlanalyse & eetdagboek, kan ik op zoek gaan naar de oorzaak van de klacht(en). Meten = weten en daarom kan een bloedtest ook veel waardevolle uitkomsten bieden.

3. Persoonlijk advies

Je ontvangt van mij persoonlijk advies op maat. *inclusief resultaten bloedtest (mocht dit hebben plaatsgevonden).

4. Evaluatie

Tijdens het evaluatiegesprek bespreken we jouw totale vooruitgang, behaalde resultaten en geef ik jou handvatten voor blijvend succes.

Trusted Partners